Kapoenen

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar tot en met 8 jaar

Infootje

Koekoek kapoentjes, zijn jullie klaar voor een nieuwe maand? Jullie allerliefste leiding heeft er alleszins veel zin in!

Zondag 08/10 (14u-17u):
Vandaag zoeken we wie van jullie de beste verkoper is, want het is de jaarlijkse zeevruchten verkoop.
Haal jullie mooiste glimlach maar boven om zo veel mogelijk zeevruchten te verkopen!

Zaterdag 14/10 (14u30-16u30):
De kapoentjes hebben de zware taak gekregen om de zaal voor de Scouts BBQ te pimpen. Haal jullie creatieve brein maar boven! De zaal zal er prachtig uitzien dankzij jullie!

Zaterdag 14/10 (vanaf 18u):
Eindelijk is het weer zover, de beste BBQ van het jaar! Het belooft weer een scoutstastische avond te worden met een heerlijk varkentje aan het spit! Inschrijven kan nog tot 11/10 via onderstaande link!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2ixFwCNfSMyPutkcIbzdSatsox6Z9M-ElLgTP5iQkIQd3HQ/viewform

Zondag 22/10 (14u-17u):
Wie is jullie favoriete superheld? Vandaag moeten jullie verkleed (als jullie favoriete superheld!!!) naar de scouts komen om de wereld te redden! Kunnen jullie samen als een superheldenteam de slechterikken verslaan?

Zondag 29/10 (14u-17u):
Wie wordt er 's avonds nog voorgelezen uit sprookjesboeken? En wie van jullie kan ze zelf al lezen? Vandaag springen we in het verhaal van Hans en Grietje: ze zijn namelijk ontvoerd door een boze heks en kunnen alle hulp van een bende stoere kapoenen gebruiken! Tot dan!

Zondag 05/11 (14u-17u):
Vandaag spelen we vuil spel? Kennen jullie dat? We zullen jullie alvast een tip geven: trek jullie vuilste kleren aan en maak jullie klaar voor een middag vol modder en plezier!

Stevige linker,

Vikky, Bas, Moggy, JuJu