Kapoenen

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar tot en met 8 jaar

Infootje

Beste (ouders van) Kapoenen:

Het is weer tijd voor een SUPER maand! Zijn jullie klaar voor een nieuwe maand vol met plezier? Wij zijn dat zeker!

Zaterdag 26 - zondag 27 november

Het is eindelijk zover het allereerste weekendje van het jaar. Het belooft een beestig weekendje worden vol plezier. Vergeet jullie niet om te toveren in jullie favoriete dier. Wat jullie ook zeker niet mogen vergeten is jullie ETHOUSIASME en het goede humeur!

Wij verwachten jullie zaterdag om 14u in de scouts.
Verdere info vind je in de brief!

Zondag 4/12(14u-17u)

Zie ginds komt de stoomboot van Spanje weer aan…. Kennen jullie de rest van het liedje? Zorg maar dat je alle liedjes van de Sint nog eens opfrist want je zal ze zeker kunnen gebruiken! PS: hopelijk zijn jullie braaf geweest ;))

Zondag 11/12 (13.30 - 15.30)

Brrrrr, het weer is al wat kouder aan het worden daarom gaan wij gaan schaatsen!

Wij verzamelen om 13.30 aan de OVERKANT (kant van de Snooker, Michelle's pub,...) van de schaatsbaan (die bevind zich op de markt, aan de overkant van het stadhuis). We zullen rond 15.30 stoppen met schaatsen...

Nemen jullie ook 5euro mee? Hiervoor kunnen jullie schaatsen en krijgen jullie een warme chocomelk!

Vrijdag 16/12(19u-21u)

HOHOHO, het is bijna kerst. Dat betekent tijd voor CADEAUTJES en FEEST. Vandaag is het kerstfeestje. Tijd om je mede scoutsers te verwennen met een cadeautje. Daarom vragen wij om een tof geschenkje mee te nemen ter waarde van 5 euro. Vergeet jullie niet lekker knus te kleden voor een gezellig kerstfeestje! Wij zullen zorgen voor de snacks!

25 december - 8januari

Tijd voorvakantie! Ook de leiding heeft nood aan vakantie. Daarom is er jammer genoeg van 25 december tot 8 januari geen leiding. Wij zien jullie dan graag terug in het gloednieuwe jaar!! Alvast een gelukkig kerst en nieuwjaar van de kapoenleiding!

Ziezo, graag zien wij jullie terug voor een gezellige kerstperiode!

Stevige linker, Jullie lievelingsleiding

LouLou, Florrie, JB, ChaCha en Moggie