Kabouters

Meisjes vanaf 8 jaar tot en met 11 jaar

Infootje

Dag allerliefste kaboutertjes, hebben jullie weer zin in een nieuwe maand vol avontuur? Kom dan zeker elke week vol goesting af!

Zondag 5/02 (14u-17u)

Zitten de weergoden mee? Strand? Bos? Stadsspel? Wij kunnen jullie alvast vertellen dat het een fantastische middag zal worden!

Zondag 12/02 (14u-17u)

Zoals de meesten onder jullie al weten ‘verlaat’ Flamingo ons even om in het buitenland te gaan werken en is dit haar laatste vergadering. ☹ MAAR wees niet getreurd, Flamingo gaat mee op kamp! Natuurlijk moet ze haar valiezen stilletjes aan beginnen inpakken, maar Flamingo is al zo lang niet meer op reis geweest dat ze niet weet waar te beginnen. Helpen jullie haar deze middag bij het grote ‘Ik ga op reis en ik neem mee’ spel? Tot dan!

Berichtje van Flamingo: Hopelijk gaan jullie met z’n allen mee op kamp, dan zie ik jullie daar! Tot snel lieve kaboutertjes<3

Zondag 19/02 (13u-16u)

Vandaag is he carnaval! Daarom spreken we af aan Delhaize in Heist (Heistlaan)! Waannnttt we gaan met iedereen naar de stoet kijken. Jullie ouders mogen jullie dan weer ophalen aan de Delhaize om 16uur. 

Zaterdag 25/02 (14u-16u)

Vandaag spreken we af aan het Scharpoord! We gaan gaan kijken naar de ksa show! Neem allemaal 2 euro mee voor naar de show te gaan kijken!

Zondag 5/03

Deze week helaas geen vergadering!
:(( jullie leiding is volop jullie weekendje aan het plannen voor volgende week!

Dit was het dan weer! Kom volgende maand zeker af en dan staat het 2de weekendje weer gepland! Vergeet niet steeds in PERFECT uniform (groene/beide rok/short, hemd, das) te komen!

Stevige linker,

Flamingo, Specht, Argali & Arakanga