Jonggivers

Jongens en meisjes vanaf 11 jaar tot en met 14 jaar

Infootje

Zin om nog een laatste maand te knallen voor we aan het echte werk beginnen? Deze maand wordt een stevige afsluiter voor dat het episch kamp begint!

Zondag 31/03 (14u-17u):
Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is...
Argali? Tembo? Narwal? Paco? Of iemand van jullie?
Wie is de imposter among us?! Zoek het uit jonggivers!!!

Zondag 07/04 (14u-17u):
Geen vergadering deze week, maar geniet van jullie vakantie en rust maar uit voor volgend weekend!

Vrijdag 12/04 - zondag 14/04:
Klaar voor een zot groepsweekend? Zie mail voor alle verdere info! De leiding heeft er vast heel veel zin in! We doen allemaal de groetjes aan Paco want zij heeft examens en kan er dus niet bij zijnšŸ˜¢

Zondag 21/04 (14u-17u):
Hoe goed kennen jullie de wereld? Kennen jullie het klassensysteem uit India of dat boeren laten aan tafel beleefd is in China? Ben je eerder bezig je schapen van dal naar dal te brengen in Argentiniƫ of ben je eerder de toppen van de bergen aan het zoeken om er dan van de skiƫn? Kom af en zie waar jij zal eindigen op het einde van de vergadering.

Zaterdag 27/04:
Vandaag vindt de jaarlijkse groepsuitstap plaats met als bestemming... PLOPSALAND! Op onze website staat de brief en link naar de inschrijving. Wacht zeker niet te lang met inschrijven en neem al het nodige mee!

Zondag 05/05 (14u-17u):
De laatste vergadering van het jaar, wat gaat de tijd toch snel. Maar niet getreurd want dat brengt ons weer een stapje dichter bij het kamp!

Jammer, maar helaas zijn de vergaderingen alweer gepasseerd. Het was een hele actieve maand met veel verschillende activiteiten. Hopelijk hebben jullie er elke week 100% van genoten en gaan jullie ook allemaal mee op kamp! De leiding wenst jullie alvast nog een goed einde van het schooljaar toe, doe jullie best met de examens, en geniet van het zonnetje.
Tot op kamp!

Stevige linker,
Hibiscusblawe Argali, Chiligroene Paco, Schorsbruine Narwal, Tembo