Givers

Jongens en meisjes vanaf 14 jaar tot en met 16 jaar

Infootje

Dag ouders en allerliefste Givers, We starten de laatste maand van het jaar. Maarwees niet getreurd we maken er een top maandje van!

Zondag 4/12 (14-17h)

Staat jullie schoentje al klaar? Want de Sintkomt vandaag!! Als je stout bent geweest kom je vandaag beter niet af, want danvlieg je in de zak van Sinterklaas als straf. Was je tot nu toe braaf? Dankrijg je misschien wel een chocoladestaaf.

Vrijdag  9/12  (20:45h-22h)

Na inspanning komt ontspanning!! Tijdens de examens moet je jezelf ook wat rust gunnen! Daarom gaan we een uurtje schaatsen. Afspraak aan het Alfred Verweeplein met 5 euro cash. Vergeet zeker geen handschoenen mee te nemen. 

Zaterdag   17/12 (20h-22h)

Vandaag vieren we vroegtijdig kerst! Koop een cadeautje van max 8 euro en verpak het met veeeeel zorg en liefde. De leiding regelt een beetje snacks en drankjes zorg er dus voor dat je nog een plaatsje vrij hebt in je maag.

We verkopen pannenkoeken ten voordele van ons kamp. Hierdoor kunnen we een epische activiteit doen. Hoe meer jullie kopen hoe leuker de activiteit zal zijn! Het is dus aan jullie om zoveel mogelijk te verkopen. Maak dus maar reclame bij je vrienden en familie want elke Giver moet er minstens 10 kunnen verkopen! Het is 5 euro voor 1 pakje.

Warme kerstgroetjes, jullie leiding

Hond, Caracara en Bruisende Spitsvogel