Givers

Jongens en meisjes vanaf 14 jaar tot en met 16 jaar

Infootje

Hellowkesss boys en girls,

Hopelijk is iedereen een beetje bekomen van ons onvergetelijk weekendje, wij hebben er in elk geval enorm van genoten en zijn volledig kaar voor de volgende maand!

Zondag  03/12 (Verkorte vergadering, zie chat voor uren):
Hij komt, hij komt, hoor wie klopt daar kinderen, oooo kom maar eens kijken, zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, hij brengt ons sint Nikolaas, JAJA de Sint komt weer naar scouts Knokke. Wie stout is gaat in de zak van Sinterklaas Sinterklaas Sinterklaas.

Zondag  10/12:
Helaas is er geen scouts deze week... Heeeeeeel veeeeel succes met de examens boys en girlssssss!

Vrijdagavond  15/12 (uren volgen):
Schaatsen! Na z'n zware examenweek verdienen jullie het om eventjes te ontspannen en wat is er beter dan goede koude lucht om die hersentjes te legen! Neem allemaal gepast geld mee, als je je eigen schaatsen heb mag je die zeker meenemen!

Vrijdagavond 22/12 (19u-22u):
Kerstfeestje! Neem dus maar allemaal een klein cadeautje mee (ter waarde van ongeveer €5) en €5 cash alstublieft, dan voorzien wij de lekkere hapjes en drankjes...

December is weer voorbij gevlogen, volgende maand is het helaas aan ons voor examens te maken, hou daarom zeker goed de chat in de gaten, er zal misschien eens een vergadering wijzigen van uren... Hopelijk tot binnenkort!

Stevige linker,
Assimilis-blauw Minutieus Konijn, Zonnebloem-groene Pinguïn en Steenbok