Givers

Jongens en meisjes vanaf 14 jaar tot en met 16 jaar

Infootje

Hellowkes givers!

Ook deze maand staan we weer klaar met epische activiteiten, waaronder jullie lang verwachte weekendje!

Zondag 03/03 (14u-17u):
De week voor een weekendje, dat is het ideale moment om jullie technieken nog eens op te frissen, geen zorgen… het wordt geen saaie vergadering waar ieder van de leiding een tafeltje krijgt om een knoop of een code uit te leggen, nee, het wordt een giga-super-cool-epic-ginger-vet-leuk spel. Afkomen is aangeraden want je kan de technieken gebruiken op de weekendjeSSSS.

Vrijdag 08/03 tot zondag 10/03:
Eindelijk is het zover, waarschijnlijk jullie beste weekendje in heel jullie scoutscarriere, het weekendje best bekend onder de naam 'trof nae vad'. Inschrijven is zeer simpel, stuur gewoon een mailtje naar givers@scoutsknokke.be. Alle extra info is terug te vinden in de brief en bij vragen mag u altijd sturen of bellen naar de leiding! Hopelijk tot vrijdagavond allemaal en belangrijk wees op tijd!

Zondag 17/03 (14u-17u):
Deze week is er jammer maar helaas geen activiteit, focus jullie dus maar op de examens, wij gaan terwijl jullie tweede epic weekendje voorbereiden!

Vrijdag 22/03 (20u-22u30):
Jullie examens zijn bijna gedaan en wij zijn nu toch wel eens benieuwd wat jullie daar allemaal aan hebben opgestoken... Breng vanavond dus zeker jullie gezond verstand mee, want het kan al eens van pas komen!

Zondag 31/03 (14u-17u):
Eindelijk vakantie! Maar voor we daarin vliegen, doen we toch eerst nog eens onze vuile kleren aan... en neem dat laatste maar letterlijk, want vandaag in tegenstelling tot vorige maand, gaan jullie echt vuil worden!

Zondag 07/04 (14u-17u):
De leiding is aan het blokken dus geen activiteit vandaag... maar geniet van jullie vakantie he!

Vrijdag 12/04 tot zondag 14/04:
Voor zij die het nog niet gezien hebben op de hoofdpagina, deze week is het groepsweekendje! yeaahaaa inschrijven kan via de startpagina, hopelijk tot dan!

Maart was leuk, maar april wordt leuker! Hou jullie dus maar stevig vast, want er komen weer een heleboel onvergetelijke momenten aan! Hopelijk zijn jullie weer talrijk aanwezig? Wij kijken er alvast naar uit!

Pinguïn, Konijn en Steenbok