Givers

Jongens en meisjes vanaf 14 jaar tot en met 16 jaar

Infootje

Yeeep leukegivertjes,

Nu jullie leiders klaar zijn met de examens en voor alles geslaagd zijn… Is het eindelijk mogelijk om ons weer 100% in de scouts te smijten. Kom massaal af en we maken er een scoutstastische maand van!

Zondag 5/02: Shhhttt… Deze vergadering is topsecret! We kunnen nog niet meedelen over wat de vergadering zal gaan, maar via deze link zullen jullie al een beter idee krijgen over de vergadering van deze namiddag: https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ&ab_channel=RickAstley

Zondag 12/02: Rozen zijn rood viooltjes zijn blauw, liefste Giver ik hou van jou. Het is bijna Valentijn, hebben jullie al een date? Kom zeker af want deze dag staat in thema van de liefde.

Zondag 19/02: Vandaag trekken we nog eens het bos in op bezoek bij onze goede vriend kabouter Plop, want volgens zijn brief heeft hij dringend onze hulp nodig.

Vrijdag 24/02:Joepieeeeeeeee het is weer tijd voor onze maandelijkse avond vergadering! Doe stevige schoenen en warme kleren aan. Hopelijk zijn jullie niet bang voor donker…

Zondag 05/03: Deze zondag gaan we tourist in eigen gemeente spelen. Breng al jullie navigatieskills voor jullie rondtocht door Knokke-Heist!

Dit was het alweer voor deze maand, maar niet getreurd,volgende maand zien we elkaar weer terug. Vergeet niet om elke vergadering metde fiets te zijn en in perfecte uniform te komen ( (korte) beige/groene broekof rok , scoutshemd EN das!!!) Wijzigingen of andere belangrijke info zalworden meegedeeld in de Whatsapp groep.

Bruisende Spitsvogel, Caracara, Hond