Jongverkenners

Jongens vanaf 11 jaar tot en met 14 jaar

Infootje

Beste jongverkenners

 

Deze maand was er vakantie en hebben we jullie héél weinig gezien… Hopelijk kunnen we deze laatste weken er samen nog het beste van maken. Vergeet ons niet op de hoogte te houden wanneer jullie wel of niet komen, zo kunnen we onze spellen beter voorbereiden en aanpassen naar het aanwezig aantal personen.  

 

Zondag26/03     (14h-17h)

Met pijn in het hart geven we vandaag geen vergadering, velen van jullie hebben examens en kunnen niet komen. Het weer zit ook volledig tegen dus we kunnen eveneens niet samen buiten pauzeren. Damn you weergoden!

 

Zondag02/04

Uit vorige jaren leren we dat jullie allemaal van een welverdiende rust genieten in de vakantie. Laad jullie batterij nog eens goed op voor het einde van het scoutsjaar want we willen graag eindigen met een BANG!

Zondag09/04  

PASEN! Jullie gaan allemaal ongetwijfeld paaseitjes grabbelen of misschien zelfs zelf verstoppen? Helaas vieren we Pasen niet samen in de scouts, maar om toch een beetje samen te zijn, mogen jullie altijd foto’s sturen van jullie best versierde ei! Wie heeft de mooiste?

Zondag16/04  

Het laatste weekend van de paasvakantie is aangebroken. Vanaf volgende week kunnen we dus opnieuw knallen. We beloven jullie dat de laatste vergaderingen van het jaar episch zullen zijn en we ons uiterste best zullen doen om zo leuk mogelijke vergaderingen voor te bereiden. Het enige wat we van jullie vragen is enthousiasme en aanwezigheid!

Vrijdag21/04 (19u30-22u)

De leiding heeft een druk weekend voor de boeg, maar we hebben jullie al lang genoeg gemist! Vrijdagvergadering dus! Zoals beloofd doen we ons best om alle vergaderingen zo leuk en origineelmogelijk te maken, geen Sluipspel, geen wii, geen film, iets helemaal nieuws dus vanavond!

Weekend 28-30 april

Zie weekendbrief.

We kunnen het niet genoeg herhalen: LAATSTEWEKEN VAN HET JAAR GAAN WE KNALLEN! Tot volgende maand.

Stevige linker,

Chili-groene Paco, Wisteria paarse Pekari, Steenbok en Vuurpijlgroene Mpango Tot Het Eind.