Jonggidsen

Meisjes vanaf 11 jaar tot en met 14 jaar

Infootje

HO HO HO dag allerliefste Jonggidsen

Na weer een epische maand november beginnen we aan onze laatste scoutsmaand van het jaar 2022. Maar wees niet getreurd, een legendarische maand komt eraan!

Zondag 4/12(14-17h)
All i want for Christmas is de SINT, met al deze feestdagen, zijn wij als leiding eventjes vergeten wie er vandaag komt. Is het de kerstman of de sint? Hopelijk kunnen jullie ons helpen om deze vergissing voor eens en voor altijd recht te zetten.

Zondag   11/12 (13h30-15h30)

De schaatsbaan heeft z’n vertrouwd plekje terug gevonden in Knokke, dus daarom gaan wij erheen! We spreken om 13:30 af voor de schaatspiste. We schaatsen van 14u-15:30, verkorte vergadering dus! Vergeet zeker geen €5, je ID en je handschoenen niet!

Vrijdag   16/12 (19-22h)

Onze laatste vergadering van het jaar 2022 OHNOOO. Redente meer om daar een epische, spannende, enge, grappige, sportieve… envooral kerstmis vergadering van te maken. Trek een leuke outfit aan!!

Koop een cadeautje ter waarde van 5 euro en breng 5 euro mee voor hapjes en drankjes. De leiding voorziet alles voor de laatste vergadering van het jaar onvergetelijk te maken. (PS je moet niet op voorhand gegeten hebben.)

Dat was het dan voor deze maand. Veel succes met jullie examens en tot volgend jaar :p!

Vergeet niet om telkens in perfecte uniform en met de fiets te komen (korte beige/groene broek, scoutshemd EN das!!!)
Zeehond, Arassari, Cavia en Tijgerpython